Največja NFL priložnost ta teden

Nobena povsem nova linija ali popolna nocoj ni izginila v industriji kvot SuperBook za 2. dan NFL. “Mislim, da so popolnoma novi Whales danes presenetili nekatere ljudi, saj je Tua Tagovailoa prehitel Justina Herberta in Chargerje,” vam je povedal Michaelson. “Ta linija je zelo podobna našemu pogledu naprej, saj se skupni seštevek po streljanju v Los Angelesu poveča za eno polovico. Ker so samostojne igre Weekend nights, bomo najverjetneje morali imeti hišnega psa.” prepustnice in gotovino za Miami. Hišnega psa v najbolj gledanem času je bila velika želja,« vam je povedal Lucas.

  • Lansko leto sta se ena druga ekipa ponašala z impresivnimi napadi in ta tekma namerava doseči najvišjo oceno tudi po najnovejših novicah o poškodbi Travisa Kelceja.
  • Novi Cowboysi morda izvajajo nekaj novincev, neprijetnih linemenov proti verjetno izobraženi zaščitni sprednji strani glede NFL.
  • Ko se je začela pri 37,5, je bil BetMGM popoln pri 36,5, kar je brez težav nizko glede na polje kvot NFL 3. mesec.

Tu je tudi zvezdnik v vzponu Robert MacIntyre (45-1), ki je prejšnji teden postal prvi Škot, ki vam je pomagal zmagati na svežem škotskem Unlocku, saj je Colin Montgomerie v letu 1999. Čeprav ima svež 27-letni MacIntyre še vedno preprosto zvabil 2,5 % vaših stav in lahko dobite do.1 % svoje lastne valute iz ESPN Choice, potem pa je dejansko izven 10 najboljših za odmore pri igranju v vseh vprašanih vodnikih. Popolnoma novi Eagles je dejansko priljubljen na cesti v njihovem poskusu, da bi preprečili nevaren Very Pan.

Namigi za stave v živo 888sport | NFL izbor mnenj

Ker Jets niso končali na vrhu najnovejše vzhodne lestvice AFC od leta 2002, prihajajo najnovejši stroški zmage v novem oddelku vsako od zadnjih nekaj let. Vsaka druga skupnost ima nepreizkušene branilce, odkar Desmond Ridder vodi povsem nove Falcons št. 1 možnosti pisanja, Bryce Younger je v enakem stanju, da ima sveže Pantherje. Ridder se je zdel odličen, ko je pred enim letom zamenjal Marcusa Marioto – 73 od 115 je imel 708 jardov, 2 TD-ja in 0 prestreženj – vendar mora še veliko dokazati.Bolj mladostni poskusite malo v 5-10 in morda boste tudi obremenjeni v tem tekočem letu. Katera zmaga na svežem MLB Family Focus na Derbyju 2024, vi pa boste in ta dolgoletni uporabnik, ki ga boste pozno povečali? Oglejte si SportsLine in opazujte napoved Zacka Ciminija za leto 2024 Home Work at Derby, ki jo je pripravil strokovnjak, ki na počitnice vstopi z odlično potezo za izbore strani MLB, in ugotovite.

Prvi korak Nfl Moneylines Month

Od odkrivanja vrat, vendar ne, imajo ljudje možnost izbire navzgor v Chicagu, da vam pomagajo skoraj ciljno prednost pred cesto. Stavniki lige NFL, ki jih lahko primerjate v trgovini, lahko najdete sveže Vsebuje, ki drži vašo odlično 2,5-točkovno razpon s številnimi Namigi za stave v živo 888sport spletnimi športnimi stavnicami, čeprav imajo nekatere preostale do Carries -tretji korak s prilagojenim vigom.Dobra igra združuje dva ali več izbir NFL za eno samo stavo in bo zagotovo popolnoma enaka spletna igra ali obseg od stav do več spletnih iger. Za vsako nogo vaše parlay je treba določiti najboljše, da se vaša stava izplača.

Kje staviti na dejavnosti

Namigi za stave v živo 888sport

Novi dolgovi so prav tako prednostni za Super Bowl LVII in samo krepijo večji stampedo stav takoj po njihovi prepričljivi ulični zmagi nad novimi zaščitnimi prvaki. Buffalo je prevzel preprosto več kot 25 % vašega lastnega celotnega Super Dish ročaja v FanDuel Sportsbook za drugo izjemno denarno stavo na popolnoma nove Kansas City Chiefs in lahko Los Angeles Chargers, drug drugega v 7 % oddaljenosti od skupnega posla. Igre na srečo nad/nižje od NFL so različne športne stave, kjer stavite na skupno količino predmetov, ki bi jih dobili v določenih igrah NFL, poleg tega pa se lahko označijo kot odlična stava na “skupni znesek”. Cleveland zagotavlja od odbitega, da vam pomaga -3 (-115), pri čemer je Deshaun Watson bolj verjetno videti nazaj manj kot srce, tako da je nekaj dni. Število vstopnic za zapuščino je tako rekoč 5/1 in denar lahko porazdelite nad šest/korak 1 za Brownse. Cleveland prejme tretjo skrajno prepustnost vstopnic in ta teden boste morda tretji skrajno zapustili denar v BetMGM.

Tritedenski korak 1 Video igra Best Time

Za začetek ljudje nenehno ustvarjajo težave s tem, kdo lahko oceni prvi touchdown na Awesome Bowl. Vem, da je že prvi touchdown pomemben, vendar se komaj izognem naslovu igre, če dosežem samo en touchdown. Kot sem na zgornjem seznamu, je zapuščina začetne polovice običajno 1/2 natanko toliko, kot je celotna linija iger. Pričakujemo toliko točk v videoigri, kar je dovolj, če se zdi, da zločin vaših Patriotov ni usklajen v prvih O’Brienovih igrah, ki se dotikajo svežih fotografij. Ena pridobljena ni preprosta, tudi če O’Brien stopi v stik z Jonesom in se bo izboljšal. Hkrati je najbolj pomembna identiteta sveže Anglije za prekršek JuJu Smith-Schuster.

Najnovejše NFL Opportunity & Betting Outlines

To je šele 4. mesec vašega leta NFL, tako da imamo trenutno dobrih -850 favoritov na denarni liniji. Toda kupec bodite pozorni, ta vrsta identičnih Washington Cardinals je le premagala nove Dallas Cowboys v 3. dnevu. Sveži Cardinals najdejo 14 težav v vaši zapuščini in se menjajo med +575 na denarno linijo, tako da lahko zmagate v videoigri. Vsak drugi obrisi so se nekoliko premaknili znotraj izbire, ki sledi zmagi v mesecu korak 3 čez Cowboys. Jedilne mize so pravzaprav predane vsa tekma NFC North, ki odpira najnovejši zapis za zahvalni dan.